Prieskoniai, kurie turi būti Jūsų virtuvėje

El. komercija Namai

Jeigu norite kasdien valgyti ne tik sveikai, tačiau taip pat ir labai skaniai – tokiu atveju siūlome įsigyti kuo daugiau prieskonių, kurie gali suteikti bet kokiam patiekalui kur kas daugiau įmantrumo. Prieskoniai yra svarbiausia bet kokio patiekalo dalis, tad jų virtuvėje turi būti kuo daugiau.

Jeigu šiuo metu juos tik perkate – pateiksime Jums keletą prieskonių, kurie verti Jūsų laiko bei dėmesio, kadangi gardinti ingredientus verta dėl aromato bei skonio.

·         Jeigu mėgstate aštriai – tokiu atveju aitriosios paprikos yra tai, kas turi būti Jūsų namuose. Siūlome jomis gardinti ne tik mėsos patiekalus, tačiau taip pat ir bulves, kurios su tinkamais prieskoniais bus kur kas skanesnės.

·         Apelsininiai pipirai tinka tiems, kurie mėgsta labai unikalius skonius. Saldumas susimaišęs su  rūgštumu tai bene pats svarbiausia šio prieskonio savybė. Puikiai tinka ne tik ant žuvies patiekalų, tačiau ir net desertams dekoruoti skonio prasme.

·         Baltieji pipirai dažniausiai nesiskiria nuo rudųjų, tačiau pagal spalvas – pirmasis variantas labai tinka tam tikrų patiekalų dekorui. Esame tikri, kad skonis bus malonus ir tuo pačiu patiekalo aromatas kels tik pačias geriausias emocijas.

·         Cinamono lazdelės dažniausiai apsitarnauja ne tik desertas, tačiau taip pat ir gaiviems gėrimams, kurie patinka smaližiams. Daugeliui lazdelės primena Kalėdas. O juk gera, kai jos gali sutelkti tiek daug gerų emocijų, tiesa?

·         Česnakų granulės yra dar vienas prieskonis, kuris tikrai Jums patiks. Jis labai dažnai naudojamos sriuboms, kadangi suteikia ypač malonų skonį ir tuo pačiu garantuoja, jog patiekalas tiks ir tiems, kurie nemėgsta aitraus maisto. Tiesiog tai geresnis pasirinkimas nei paprastas česnakas.

·         Daržovėms bei žuviai taip pat labai geras pasirinkimas yra ciberžolių milteliai. Svarbiausia normuoti kiekį, kadangi jie turi labai aitrų skonį.

Prieskoniai yra labai įvairūs ir kiekvienas gali įsigyti tokius, kurie jam labiausiai tinka. Svarbiausia – kuo daugiau ir tuo pačiu nebijoti eksperimentuoti. Tokiu atveju įprastas patiekalas gali tapti kur kas įmantresnis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *